Duikschool BlueWonder
  • ONZE BEGINNERSCURSUSSEN
  • Beginnen met duiken


Als je nog nooit onder water bent geweest, kun je het idee om door een automaat te ademen best eng vinden. Of misschien vind je snorkelen wel erg leuk en wil je wel eens kijken hoe het is om langer onder water te kunnen blijven. Voor die mensen is de Discover Scuba een ideale start. Even er aan snuffelen en kijken of het wat voor je is. Na de Discover Scuba, of als je die in het verleden al eens hebt gedaan, begint het echte werk: je gaat Nederland onder water verkennen. Na de cursus Open Water Diver mag je zelfstandig met een buddy duiken.


Discover Scuba € 39,50 / € 75,00

Nog nooit in het water gelegen, maar je wilt wel eens proeven aan het duiken? Dan is deze cursus de juiste voor jou. Na een korte introductie nemen we je mee het zwembad in zodat je kennis kunt maken met de unieke ervaring van rust en ontspanning onder water. Na deze eerste duik is het ook mogelijk om een eerste duik in het buitenwater te doen.

  • Duur: 3 uur
  • Level: Kennismaking
Lees meer

Open Water Diver € 445,00

Ervaar het onder water zijn, de rust en alleen het geluid van je eigen ademhaling. In een aantal theorielessen brengen we je de belangrijkste regels van het duiken bij en leren we je wat over de materialen, het onderwaterleven, duiktechnieken, etc. Tussen deze lessen door nemen we je steeds mee het zwembad of het buitenwater in. Want daar kom je immers voor: het duiken! Na deze cursus ben je in staat om zelfstandig duiken te maken tot maximaal 18 meter.

  • Duur: 5 theoriemodules, 5 zwembadmodules, 4 buitenwaterduiken
  • Level: Basis
Lees meer