Duikschool BlueWonder
  • WIE ZIJN WIJ EN HOE WERKEN WIJ?

Waarom kiezen voor een cursus bij BlueWonder?

Persoonlijke aandacht
1. Kleine groepjes van max 2 leerlingen per instructeur. Wij nemen de tijd voor je!
2. We starten al bij 1 leerling, alleen bij veel zwembadduiken zijn de kosten dan in overleg.
3. Wij werken niet met vastgestelde data en plannen de cursus in overleg. Lekker flexibel en aan veel wensen aan te passen.
4. Natuurlijk geven wij – indien gewenst - ook les aan groepen. Theorie zal dan in de groep worden gegeven. Maar voor de duiken houden wij het op 2 cursisten per begeleider.

Snelheid
1. Ga je heel snel door de oefeningen heen, dan doen we een zwembadles minder en nemen we je een keer vaker mee het buitenwater in. Die laatste duik mag jij dan helemaal zelfstandig plannen en begeleiden.
2. Gaat het wat lastiger en heb je meer tijd nodig? Geen probleem. Bij ons krijg je die tijd, evt. mét extra buitenwaterduik.
3. Theorie- en zwembad in Nederland en daarna de buitenwaterduiken in het buitenland? Geen probleem. Wij geven je een ondertekende verwijzing mee van de afgeronde onderdelen en nemen indien nodig ook contact op met de betreffende duikschool.

Speciale wensen
Heb je speciale wensen voor de cursus? Stel ze en wij zullen kijken in hoeverre we aan je wensen tegemoet kunnen komen.


Ons team

Ted Huikeshoven GUE en PADI Instructeur en mede eigenaar van de duikschool

In 1998 volgde ik mijn eerste duikopleiding, gewoon omdat het iets nieuws en spannends was. Niet beseffende dat deze sport vanaf dat moment een hele dikke rode draad door mijn leven zou zijn. De vrijheid, het gewichtsloos zweven en de bijzondere wereld onderwater grepen mij direct aan. Sinds 2005 ben ik instructeur en heb gewerkt in o.a. de Filippijnen, Bonaire, Sardinie en Nederland. Naast lesgeven duik ik bijna wekelijks en ben fanatiek grot- en wrakduiker. Tevens ben ik vrijwilliger bij Ghost Fishing en Project Baseline, organisaties die zich inzetten voor het behoud van de kwetsbare onderwaterwereld. Sinds april 2015 geef ik cursussen van de organistie Global Underwater Explorers.

Gery ter Velde PADI Instructeur en mede-eigenaar van de duikschool

Ik duik al bijna 20 jaar en ben instructeur sinds 2005. Ik heb op veel plaatsen gedoken en veel gezien. In 2009 jaar hebben Ted en ik een jaar voor een duikschool op Sardinië gewerkt; een heerlijke ervaring! Naast het lesgeven geniet ook ik nog steeds volop van de andere duiken die ik maak. Of het nu op (diepe) wrakken of in grotten is, of gewoon op een zaterdagmiddag in het Haarlemmerbos, er is altijd iets te zien en te beleven. Maar het grote genieten bestaat voor mij nog steeds vooral uit het heerlijk relaxte gevoel dat je krijgt als je onder water bent. De rust, het je gewichtloos voelen, het nauwe contact met het onderwaterleven om je heen... Wil je dat ook ervaren? Kom bij ons een les volgen en ik laat het je graag zelf ervaren!


Met ondersteuning van:

....................... Rianne Teule...................................... Yolanda van der Valk en.............................. Thijs van der Valk