Duikschool BlueWonder
 • MEER DUIKERVARING OPDOEN

Verder met duiken

Met je Open Water Diver cursus heb je de eerste beginselen onder de knie gekregen. Maar vaak wil je toch net iets meer les hebben in navigeren, wat dieper kunnen, nachtduiken maken etc. etc. Dat kun je doen door een Advanced Open Water Diver cursus te volgen. Maar met een Specialty op het gebied waar je meer over wilt weten, krijg je nog meer kennis en ervaring! Ook daarna zijn er nog veel leuke en nuttige cursussen te volgen. Wat te doen als er iemand gewond is of in paniek raakt? Door het volgen van een van onderstaande gevorderde cursussen kom je zeker op een hoger duikniveau!


Scuba Review € 39,50 / € 75,00

Al een tijdje niet meer gedoken en je wilt weer beginnen? Binnenkort op vakantie en je wilt je kennis weer ophalen? Of duik je regelmatig, maar wil je je skills wel weer eens oefenen? Dan is een Scuba Review de juiste cursus voor jou.

 • Duur: 3 uur
 • Level: Herhaling
Lees meer

Discover Local Diving / Begeleide duik € 39,50

Heb je in het buitenland leren duiken en ben je nieuwsgierig hoe het duiken in Nederland is? Duiken in Nederland kan heel leuk zijn, maar de omstandigheden zijn anders dan in de Tropische zeeën. Dat vraagt wat aanpassing en daar helpen we je graag bij.

 • Duur: 3 uur
 • Level: Gevorderd
Lees meer

Advanced Open Water Diver € 285,00

De Advanced Open Water Diver cursus is een praktijkgerichte cursus en bestaat uit 5 Adventure Dives. Tijdens de buitenduiken maak je kennis met diverse duikaspecten zoals navigatie, nachtduiken, opsporen en bergen, onderwaterfotografie en diep duiken. Het leuke aan deze cursus volgen bij BlueWonder is, dat je naast de navigatie en diepe duik, zelf mag kiezen welke andere 3 duiken je wilt maken.

 • Duur: 5 buitenwaterduiken met korte theoriesessie vooraf.
 • Level: Gevorderd
Lees meer

Specialty's

Met een specialty verdiep je je in een bepaald aspect van je duiken, maar dan met meer theorie en meer duiken dan je bij Advanced Open Water Diver krijgt. Wil je beter leren trimmen, je navigatie vlekkeloos uitvoeren, mooiere onderwaterfoto's maken, met Nitrox duiken... Het kan allemaal. Voor een overzicht van de Specialty's die BlueWonder geeft klik je hieronder op lees meer.

Lees meer

Rescue Diver € 335,00

Als Rescue Diver leer je wat te doen bij een ongeval en het redden van een drenkeling. Maar wat nog belangrijker is: je leert ook beter naar andere duikers te kijken en prefentief te reageren, zodat je ongevallen kunt voorkomen! Mocht er toch iets gebeuren, dan weet je na deze cursus wat je moet doen en hoe je de gevolgen voor de slachtoffers zo veel mogelijk kunt beperken.

 • Duur: 5 theoriemodules, duik met oefeningen en 3 buitenwatertrainingen (ca. 4 uur per keer).
 • Level: Gevorderd
Lees meer

Master Scuba Diver

Dit is het hoogste brevet wat je als recreatieve duiker kunt behalen. Je bent Master Scuba Diver na het behalen van de volgende brevetten: Open Water Diver, Advanced Open Water Diver, EFR, Rescue Diver en 5 Specialty’s. Als je je Master Scuba Diver brevet kunt laten zien, weet iedereen dat je een zeer ervaren duiker bent.

 • Duur: afhankelijk van je ervaring en kennis
 • Level: Gevorderd
Lees meer